top of page

Ik stel me graag even voor

Opruimcoach - Professional Organizer

Hallo, ik ben Paola de Sido.

Met mijn Italiaanse roots ga ik het leven vol vrolijkheid en openheid tegemoet.

Mijn Nederlandse kant zorgt voor de nodige nuchterheid en rust. Mooi in balans dus!

 

Samen met mijn twee lieve en inspirerende tieners woon ik in Spijkenisse. 

Maar soms verruil ik Spijkenisse voor het mooie Dordrecht waar ik parttime woon met mijn vriend. Gelukkig mag ik ook zijn huis steeds meer onder handen nemen met mijn opruimtechnieken.

 

Ben ik van nature gestructureerd? Nee, niet helemaal. Daardoor raakte ik regelmatig iets kwijt. Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en wilde ik meer structuur hebben in het dagelijks leven. Dus begon ik me te verdiepen in allerlei opruim- en organisatietechnieken. Want waar laat je nou toch al je spullen en hoe krijg ik al mijn kleren ooit netjes in de kast?

 

Conclusie: Ik ontdekte dat het eigenlijk heel goed bij mij past en dat ik heel goed kan ontspullen. De berg rommel verdween en het maakte plaats voor rust, ruimte en overzicht in mijn huis. Alles kreeg namelijk een vaste plek in huis waardoor ik bijna niks meer kwijt was. Ik werd  er zelf ook rustig van en ik kreeg er een berg energie en plezier voor terug! 

Het voelde zo goed dat ik besloot de opleiding "Professional Organizer" bij de Huishoudcoach van Els Jacobs te volgen en te behalen.

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen, ben ik aspirant lid geworden van de beroepsvereniging van Professional Organizers (nbpo) en volg ik regelmatig online trainingen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag gaan met opruimen? Fijn! stap 1 is gezet.  

Nu is het tijd om een gratis intakegesprek in te plannen.


 

Opruimcoach Professional Organizer

Reviews 

Review Opruimcoach Paol

Paola heeft mij ontzettend goed op weg geholpen om orde aan te brengen in onze kasten in huis. Ze begeleidt op een fijne en toch sturende manier en geeft daarbij goede tips en uitleg. Door echt met haar samen aan de slag te gaan en voor- en na foto’s te maken was ik meteen gemotiveerd om verder aan de slag te gaan. 

Tamarah

Review Opruimcoach Paol

Paola heeft ons ontzettend geholpen! Wij waren op meerdere plekken in huis het overzicht kwijt en wisten niet meer waar te beginnen (en of het überhaupt eens zou eindigen) Paola geeft hele goede adviezen en is er niet vies van zelf ook haar handen uit de mouwen te steken.

Door haar adviezen kan je daarna ook zelf verder en door samen op te ruimen kwam er overzicht en daardoor een stuk meer rust in alle opzichten.

Dank je wel Paola! Ik kan je echt aan iedereen aanraden die ook maar een klein beetje ordening mist.

Anne

Review Opruimcoach Paol

Je bent de eerste die mij niet als een klein kind behandeld.

Karin

bottom of page