Het draait natuurlijk niet om mij

maar om jou.

Toch stel ik me even voor

Opruimcoach Professional Organizer
Opruimcoach - Professional Organizer

Ik ben dus Paola de Sido.

Met mijn Italiaanse roots ga ik het leven vol vrolijkheid en openheid tegemoet.

Mijn Nederlandse kant zorgt voor de nodige nuchterheid en rust. Mooi in balans dus!

 

Samen met mijn twee lieve en inspirerende tieners woon ik in Spijkenisse. 

Soms verruil ik Spijkenisse voor het mooie Dordrecht. Daar woon ik dan parttime met mijn vriend. Gelukkig mag ik ook zijn huis steeds meer onder handen nemen met mijn opruimtechnieken.

 

Ben ik van nature gestructureerd? Nee, niet helemaal. Daardoor raakte ik dus ook regelmatig iets kwijt. Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en wilde ik meer structuur hebben in het dagelijks leven. Dus begon ik me te verdiepen in allerlei opruim- en organisatietechnieken. Want waar laat je nou toch al je spullen en hoe krijg ik al mijn kleren ooit netjes in de kast?

 

Conclusie: Het paste eigenlijk heel goed bij mij. De berg rommel verdween. Ik werd er rustig van en ik kreeg er een berg energie en plezier voor terug! 

Alles kreeg namelijk een vaste plek in huis waardoor ik bijna niks meer kwijt was. Ontspullen bleek ik heel goed in te zijn. Daardoor ontstond er meer rust, ruimte en overzicht in mijn huis.

Ik voelde me er zo goed bij dat ik me inschreef voor de opleiding “Professional Organizer” bij de Huishoudcoach van Els Jacobs. Deze heb ik gevolgd en behaald. 

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen ben ik aspirant lid geworden van de beroepsvereniging van Professional Organizers (nbpo). Via de nbpo volg ik regelmatig online trainingen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag gaan met opruimen? Fijn want dat is stap 1.  

De volgende stap is het inplannen van een gratis intakegesprek.