top of page

Kleiner wonen

Je gaat verhuizen naar een kleinere woning

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kunt kiezen om kleiner te gaan wonen. Soms is het een bewuste keuze, maar soms loopt het leven anders dan verwacht. Wat jouw reden ook is, het verhuizen naar een kleinere woning brengt altijd uitdagingen met zich mee. Je hebt waarschijnlijk teveel spullen en zult een deel van je spullen moeten wegdoen.

Je moet dus gaan ontspullen en minimaliseren maar hoe en waar begin je?

Gelukkig kan ik je helpen!

Als Professional Organizer help ik je met het categoriseren, sorteren en minimaliseren van je spullen. Samen bekijken we wat je wilt meenemen naar je nieuwe woning en wat je beter kunt weggeven. 

Daarna help ik je met gestructureerd inpakken. En als je wilt dan help ik je met het uitpakken in je nieuwe woning. We zetten samen alles direct op de juiste plekken neer en maken het meteen een gezellig nieuw thuis. 

Als het nodig is dan help ik je door alle overbodige spullen naar de kringloop te brengen. Zolang het in mijn auto past en het voor mij niet te zwaar is, breng ik het voor je weg. De aantal keren dat ik dit doe, hangt samen met het pakket dat je kiest. 

De voordelen van verhuizen naar een kleinere woning

Kleiner wonen betekent ook minder tijd en geld besteden aan het onderhoud en de schoonmaak van een groot huis. Dit geeft je meer tijd om te besteden aan de dingen die je echt belangrijk vindt. Zoals quality time met vrienden en familie, hobby's en andere activiteiten.

Wil je dat ik je kom helpen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis intakegesprek.  

Hulp bij kleiner wonen - Opruimcoach Paola
bottom of page